Оголошення VIII Неділя Звичайного Періоду

27 Лютого 2022 | Оголошення

Поділіться цією статтею
  1. Дякуємо за прибирання, просимо 4 групу. Дякую за пожертви.
  2. З уваги на обставини треба слідкувати за оголошеннями у Фейсбуці. Служби будуть поки що в нормальному режимі. Не буде реколекції – перенесемо на спокійніший час.
  3. У середу розпочинається Великий Піст, час приготування до святкування Пасхи. Служба Божа з благословенням попелу і посипанням ним голів о 8:00 та 18:00. Заохочую до свідомого прожиття цього періоду, до добрих постанов, до участі в хресних дорогах, до абстиненції. У середу всіх від 14 р. життя обов’язує якісний піст (утримання від м’яса), а від 18 до 60 р. життя – кількісний піст (3 рази у день). Жертвуймо цей піст за мир.  Кожної неділі перед Службою Гіркі Жалі. Кожної п’ятниці хресна дорога. В великому Пості буде зміна – Богослужіння До Ісуса Милятинського буде перед Службою о 17:45. О 18:00 Євхаристія і після неї Хресна Дорога. Від середи до неділі молимося про духа навернення та покаяння. 
  4. У цьому тижні І четвер, п’ятниця, субота і неділя місяця. У четвер Служба Божа з молитвами про зцілення. У п’ятницю виїзд до хворих від 9:00, сповідь від 17:00. У суботу Служба Божа з розарієм о 9:00, після неї продовження відвідування хворих. У неділю благословення дітей, молоді та матерів, які чекають на народження дітей. 
  5. День народження в цьому тижні святкують 28.02 –Роман Муляр 29.02 – Марія Демська 1.03 Вікторія Боднар 4.03 Мирослава Федоренко 06.03 Олександр Варварський, Роман Маліновський, Нехай Бог благословить!
  6. Що до умов в воєнному стані – Храм є відкритий на молитву, хто має потребу сповіді – я на місці. Костел підключений до систему Цивільного Захисту – дзвони можуть дзвонити в час алярму. Пам’ятаймо, щоб зберігати спокій, надавати допомогу один одному та тим, котрі приїдуть до нас з території де іде боротьба. Про затемнення в час комендантської години, про виконування вказівок Цивільного Захисту. А основне – пам’ятаймо, що нашою найкращою зброєю є молитва та Євхаристія.

Всім бажаємо гарної неділі та доброго тижня. 

Поділіться цією статтею

Залишити прохання до Ісуса Милятинського

Кожної пятниці є окреме Богослужіння до Ісуса Милятинського.
Тут можна залишити свої наміри: подяки,прохання, молитва за здоров’я, вирішення проблем, за живих та померлих.

Вам також може сподобатись

Свято св. Миколая у Парафії Успіння ПДМ-Санкутуарію Вмираючого Ісуса Милятинського 2022 року

Свято св. Миколая у Парафії Успіння ПДМ-Санкутуарію Вмираючого Ісуса Милятинського 2022 року

VII Тиждень виховання

VII Тиждень виховання

Пальмова неділя у парафії Успіння ПДМ Санктуарію Вмираючого Ісуса Милятинського 2023 року

Пальмова неділя у парафії Успіння ПДМ Санктуарію Вмираючого Ісуса Милятинського 2023 року

З нагоди 30 річниці Незалежності України

З нагоди 30 річниці Незалежності України